Det är härligt att ha en trädgård att hålla på med och njuta av, men det tar tid att sköta den. Dessutom kan den lätt kan förfalla medan du är på semester. Ett tips är då att anlita trädgårdshjälp, antingen under en kortare tid eller för hela sommaren.

Trädgårdshjälp

Att påta i trädgården är väldigt bra för hälsan. Vi blir rofyllda och det ger mycket glädje. Samtidigt finns det många som upplever att trädgården stressar dem: om du har fullt upp med jobb, familj och att bara få livspusslet att gå ihop blir din sköna oas, trädgården, bara ännu ett stressmoment. Detsamma gäller om du har en trädgård men på grund av sjukdom eller ålder inte känner att du orkar hålla den i det skick som du önskar. Du vill njuta av din trädgård, se rosorna blomma och få äta jordgubbar från ditt eget jordgubbsland. Men du har inte all tid eller kraft som behövs för att sköta den. Då är det jättesmart att skaffa trädgårdshjälp. En ung person som kommer hem till dig och helt lagligt och till ett mycket bra pris tar hand om de delar av trädgårdsarbetet som du inte har tid eller ork för. När du kommer hem på fredagen så är gräsmattan klippt.

Du behöver inte tillbringa helgen med att klippa gräsmattan eller rensa i grönsakslandet. Hos Yepstr hittar du fullt av tonåringar och ungdomar som du kan anlita för hjälp med din trädgård. Du skriver bara in ditt postnummer så ser du vilka som bor i din närhet. Du får hjälp och de får en chans att tjäna pengar och få arbetslivserfarenhet. Gå in på https://www.yepstr.com/se/tradgard/tradgard-stockholm så hittar du fullt av arbetssugna ungdomar som hjälper dig i trädgården. Du hittar också barnvakt, läxhjälp, IT-support och husdjursvakt.

Trädgårdshjälp under semestern

Det kan vara riktigt smart att anlita trädgårdshjälp när du ska åka på semester. När är det som inbrottstjuvarna som mest är i farten? Jo, när folk åker på semester. De åker runt i villakvarteren och ser hur trädgården och huset ser ut. Genom att anlita en ungdom från Yepstr kan du få hjälp med både gräsklippning, ta in posten, sätta upp och ta ner kläder från tvättställningen och göra andra förändringar i din trädgård och ditt hus. På så sätt ser det ut som att ni är hemma. Allt medan ni njuter av semestern och kan slappna av i vetskapen att hemmet blir omhändertaget. En människa är den absolut bästa försäkringen mot inbrottstjuvar.